official website Tooske Ragas

dagvoorzitter

Een opgewekte en ervaren dagvoorzitter

In Tooske Ragas vindt u een uiterst ervaren dagvoorzitter/presentatrice die uw congres of seminar zowel vakkundig als charmant in de juiste banen leidt.

Tooske staat garant voor kwaliteit en kennis van zaken.

Ze kan zich uiteenlopende onderwerpen in een mum van tijd eigen maken. Haar grootste talent is het presenteren van live events. Juist op het moment dat het erop aankomt kan Tooske luisteren, anticiperen, begeleiden en overzicht bewaren, met als leidraad, altijd, de kernboodschap van de opdrachtgever.

Net zo makkelijk in het Nederlands, Engels als Duits

Of het nu mét of zonder camera's is, Tooske is een zeer ervaren, representatieve en opgewekte presentatrice die ieder evenement, groot of klein, met een glimlach in goede banen kan leiden. Uw evenement, seminar of congres leidt Tooske net zo makkelijk in het Nederlands, Engels als Duits. Mensen aan elkaar verbinden, oog hebben voor wat er gebeurt in de zaal, iedere deelnemer de aandacht geven die hij verdient en het doel van een event of bijeenkomst nooit uit het oog verliezen.

Boek Tooske voor uw evenement

Dagvoorzitters, Moderatorin, Event Moderator Tooske Ragas

"De presentatie van de eerste editie van het Emma Droomgala was in handen van Tooske en Bastiaan Ragas. Dit high end event stond geheel in teken van ‘dromen’, aangezien het Emma Kinderziekenhuis droomt van een nieuw te bouwen afdeling IC Neonatologie voor de allerkleinsten. Wat een enorme betrokkenheid en professionaliteit heeft Tooske laten zien en wat was het een succes. Als moeder van een groot gezin, draagt zij Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis een bijzonder warm hart toe. Dankzij haar bijdrage en inzet van alle gasten kijken wij terug op een zeer succesvolle eerste editie van het Emma Droomgala en zijn we een stap dichterbij gekomen in het realiseren van onze grote droom: een nieuwe afdeling Intensive Care Neonatologie." 
Nicole Meijer, Partnerships & Fundraising Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC 

"De vijfde editie van de Haarlemse Prinsjesdag lunch is gepresenteerd door Tooske. Dat heeft ze – zoals verwacht – heel professioneel gedaan. Aan- en afkondigingen, podiuminterviews en de interactie met de gasten in de zaal, het verliep allemaal volgens planning en naar volle tevredenheid. Ze pakt haar rol, overziet het geheel en heeft tegelijkertijd prima oog voor detail. De combinatie van haar professionele kwaliteiten en haar heel plezierige en rustige omgang met de organisatie maken het tot een feest om met haar samen te werken. Wie haar ontmoet en met haar samenwerkt, die is door haar natuurlijke manier van samenwerken en omgang, gelijk op zijn gemak. De 2018-editie van dit stijlvolle zakenevenement met 160 gasten uit bedrijfsleven en bestuur is mede dankzij haar een groot succes geworden. Dank en chapeau!"
Rob Wieleman, Producent Haarlemse Prinsjesdag lunch

"Na vele grote live programma’s en gala’s met haar gemaakt te hebben kan ik Tooske meer dan van harte aanbevelen. Tooske biedt zekerheid en rust in een grote productie. Ze is het ideale ‘anker’ in een complexe productie omdat ze zich perfect voorbereidt, klasse heeft, kan improviseren, haar talen spreekt en intelligent is. De ideale capaciteiten voor een gastvrouw aan wie je je product zonder enige zorg kunt toevertrouwen."
Maurice Wijnen, Creative Director Stage Entertainment International | SBS Show nieuws entertainment deskundige

Tooske combineert vakmanschap met oprechte interesse in sprekers en hun onderwerpen. Een verademing!"
Peter Savelberg, founder en directeur van Tristate City

"In de afgelopen jaren heb ik als eindredacteur en later als producent vaak met Tooske mogen werken en iedere keer verbaast ze me weer door haar enorme betrokkenheid en vakmanschap. Ze bereidt zich uitstekend voor en juist daardoor is er ook ruimte voor het onverwachte. Je krijgt niet wat je vraagt, je krijgt altijd meer."
Sipke Dijkstra, Producent TIN CAN BV