official website Tooske Ragas

dagvoorzitter

Een opgewekte en ervaren dagvoorzitter

In Tooske Ragas vindt u een uiterst ervaren dagvoorzitter/presentatrice die uw congres of seminar zowel vakkundig als charmant in de juiste banen leidt.

Tooske staat garant voor kwaliteit en kennis van zaken.

Ze kan zich uiteenlopende onderwerpen in een mum van tijd eigen maken. Haar grootste talent is het presenteren van live events. Juist op het moment dat het erop aankomt kan Tooske luisteren, anticiperen, begeleiden en overzicht bewaren, met als leidraad, altijd, de kernboodschap van de opdrachtgever.

Net zo makkelijk in het Nederlands, Engels als Duits

Of het nu mét of zonder camera's is, Tooske is een zeer ervaren, representatieve en opgewekte presentatrice die ieder evenement, groot of klein, met een glimlach in goede banen kan leiden. Uw evenement, seminar of congres leidt Tooske net zo makkelijk in het Nederlands, Engels als Duits. Mensen aan elkaar verbinden, oog hebben voor wat er gebeurt in de zaal, iedere deelnemer de aandacht geven die hij verdient en het doel van een event of bijeenkomst nooit uit het oog verliezen.

Boek Tooske voor uw evenement

Dagvoorzitters, Moderatorin, Event Moderator Tooske Ragas

"Na vele grote live programma’s en gala’s met haar gemaakt te hebben kan ik Tooske meer dan van harte aanbevelen. Tooske biedt zekerheid en rust in een grote productie. Ze is het ideale ‘anker’ in een complexe productie omdat ze zich perfect voorbereidt, klasse heeft, kan improviseren, haar talen spreekt en intelligent is. De ideale capaciteiten voor een gastvrouw aan wie je je product zonder enige zorg kunt toevertrouwen."
Maurice Wijnen, Creative Director Stage Entertainment International | SBS Show nieuws entertainment deskundige

Tooske combineert vakmanschap met oprechte interesse in sprekers en hun onderwerpen. Een verademing!"
Peter Savelberg, founder en directeur van Tristate City

"In de afgelopen jaren heb ik als eindredacteur en later als producent vaak met Tooske mogen werken en iedere keer verbaast ze me weer door haar enorme betrokkenheid en vakmanschap. Ze bereidt zich uitstekend voor en juist daardoor is er ook ruimte voor het onverwachte. Je krijgt niet wat je vraagt, je krijgt altijd meer."
Sipke Dijkstra, Producent TIN CAN BV