official website Tooske Ragas

ambassadeur

Ambassadeur voor War Child en Stichting DON

Tooske Ragas, getrouwd en betrokken moeder van vier kinderen, zet haar presentatietalent ook graag in voor maatschappelijke thema's en is zij ambassadeur voor War Child en Stichting DON. Ze maakte een documentaire over HIV Aids in Namibië, reisde ze voor War Child naar een weeshuis in de jungle van Colombia en bezocht zij Child headed Households voor Dorcas in Mozambique. Onlangs was Tooske voor ZOA in Uganda voor een Female Gender Mutilation project. Naast War Child is Tooske ook ambassadeur voor Stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland).

"Een bevlogen ambassadrice die vele fundraising evenementen van stichting DON uitstekend heeft gepresenteerd."
Jaap de Hoop Scheffer, Voorzitter Raad van Toezicht stichting DON

Tooske Ragas Alexander Rinooy Kan Stichting DON

De War Child Kili Challenge voor oorlogskinderen

"In 2015 was ik in Colombia om met eigen ogen te zien hoe War Child daar verschil maakt. Ik was geraakt en diep onder de indruk; van de professionaliteit en de betrokkenheid van de medewerkers van War Child daar, maar ook van de dreiging die ik zelf constant voelde. De Farc, gewapende rebellen, landmijnen.., voor het eerst was ik in een omgeving waar mijn veiligheid niet gegarandeerd kon worden. Ik kreeg er buikpijn van. Na een week vloog ik weer veilig terug naar mijn eigen kinderen thuis in de wetenschap dat ik duizenden kinderen in gevaar achterliet. De buikpijn daarvan heb ik nog. Daarom ben ik ambassadeur geworden van War Child: om die machteloosheid om te zetten in daden."

Tooske did the Kilimanjaro!

Tooske beklom de 5895 meter hoge berg om zoveel mogelijk geld op te halen voor oorlogskinderen die onze hulp zo ontzettend hard nodig hebben, die een kans verdienen. Met het behalen van de top haalde zij duizenden euro’s op voor dit goede doel. Maar u kunt nog steeds geld geven, zie de link hieronder. Bedankt voor uw hulp!

Steun hier Warchild via de "Tooske naar de top" Kili Challenge pagina!

Tooske Ragas Marco Borsato Warchild

Tooske Ragas Stichting DON

Tooske Ragas War Child ambassadeur
Tooske Ragas War Child Kili Challenge