over Tooske Ragas

De Biografie van Tooske Ragas (Biography)Tooske Ragas; Antonia Grietje Breugem

Tooske Ragas, geboren in Zwolle op 3 juni 1974, is getrouwd met Bastiaan Ragas en samen hebben zij 3 dochters; Leentje, Fien en Cato. Bastiaan Ragas, eerder getrouwd met Laura Vlasblom, had al een zoon Sem. Op 25 juni 20015 trouwden Tooske en Bastiaan in Zuid Frankrijk.

Idols, musical De Drie Musketeers en It takes Two

Tooske werd bij het grote publiek bekend toen zij de talentenshow Idols presenteerde. Later speelde zij de rol van Constance in de musical De 3 Musketiers. Na een aantal jaren bewust voor het gezinsleven te hebben gekozen is zij in 2016 weer actief geweest op tv. In 2016 was Tooske deelnemer van Chantal blijft Slapen, De Kwis en It Takes 2. Deze laatste deelname was niet onverdienstelijk, zij eindige als tweede van deze zangshow.

Biografie van Tooske Ragas; televisiepresentatrice van liveshows in Nederland en Duitsland

Na het succesvol afronden van het gymnasium in Zwolle en de studie Engelse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Utrecht maakt Tooske haar eerste vlieguren op de Nederlandse televisie als VJ bij muziekzenders TMF en MTV. Het grote publiek omarmt haar wanneer ze Idols gaat presenteren bij RTL 4. RTL Duitsland vraagt haar vervolgens voor de presentatie van het Duitse equivalent Deutschland sucht den Superstar. Live en in het Duits loodst Tooske tientallen miljoenen Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse kijkers twee seizoenen lang succesvol door deze talentenjacht.

Tooske Ragas, presentatrice, dagvoorzitter en zangeres

In haar kenmerkend heldere, charmante en opgewekte stijl presenteert Tooske de afgelopen jaren tientallen programma’s bij zowel de publieke als de commerciële zenders, waaronder grote live events als het Musical Awards Gala, het Televiezierring Gala, het Beste Idee van Nederland en het Staatsloterij Oudejaarsfeest. Op TV, maar ook in het land, komt haar talent het meest tot zijn recht tijdens die live shows en evenementen. Mensen aan elkaar verbinden, oog hebben voor wat er gebeurt in de zaal, iedere deelnemer de aandacht geven die hij verdient en het doel van een event of bijeenkomst nooit uit het oog verliezen. Of het nu mét of zonder camera's is, Tooske is een zeer ervaren, representatieve en opgewekte presentatrice die ieder evenement, groot of klein, met een glimlach in goede banen kan leiden. En dat doet ze net zo makkelijk in het Nederlands, als in het Engels en Duits.