Tooske in het nieuws

Tooske Ragas; Antonia Grietje Breugem

Tooske Ragas Bastiaan RagasTooske Breugem-Ragas, geboren in Zwolle op 3 juni 1974, is getrouwd met Bastiaan Ragas en samen hebben zij 3 dochters; Leentje, Fien en Cato. Bastiaan Ragas, eerder getrouwd met Laura Vlasblom, had al een zoon Sem. Op 25 juni 2005 trouwden Tooske en Bastiaan in Zuid Frankrijk. Lees hier de hele biografie van Tooske.

Idols, musical De Drie Musketiers en It takes 2

Tooske werd bij het grote publiek bekend toen zij de talentenshow Idols presenteerde. Later speelde zij de rol van Constance in de musical De 3 Musketiers. Na een aantal jaren bewust voor het gezinsleven te hebben gekozen is zij in 2016 weer actief geweest op tv. In 2016 was Tooske deelnemer van Chantal blijft Slapen, De Kwis en It Takes Two.

Deze laatste deelname was niet onverdienstelijk, zij eindige als tweede van deze zangshow. Tijdens de bekendmaking van de winnaar (Bibi) van de talentenshow It Takes 2, dacht Tooske even dat zij gewonnen had.

Ik dacht even dat ik gewonnen had

Op show.nl is het volgende hierover te lezen en te zien: Tooske Ragas dacht heel even It Takes 2 te hebben gewonnen. In de finale – die zondagavond op televisie te zien was – ging de eindstrijd tussen Bibi Breijman en de presentatrice. Het filmpje waarin Tooske haar handen al in de lucht stak terwijl een andere winnaar werd uitgeroepen, gaat maandag dan ook het hele internet over. Tooske legt uit wat er gebeurde…

Bekijk hier haar hele carriere.

Tooske en Marco presenteren Jij&Ik voor War Child

Met de tv-show 'Jij&Ik' vraagt Warchild, waar Tooske Ragas met Marco Borsato ambassadeur van is, op een unieke manier aandacht voor de speciale band tussen ouder en kind, die voor kinderen in oorlogsgebieden niet vanzelfsprekend is. Samen muziek maken en zingen verbindt. Zes kinderen met hun vader of moeder gingen samen de muzikale strijd aan voor War Child. Dankzij ‘Jij&Ik’ kan War Child 4.378 extra oorlogskinderen helpen! Kijk de uitzending terug.

Kapsel, bril, glamour, kinderen

Libelle, RTL, AD, Metro en ga zo maar door hebben altijd wel wat nieuws te vertellen. De boblijn als kapsel staat goed, de nieuwe bril is leuk, Tooske is een goede moeder voor haar 4 kinderen en het glamourstel is geliefd bij vriend en vijand. Maar Toosk blijft er nuchter onder.

Zo zei ze jaren geleden al;

Begrijp me niet verkeerd: ik ben niet roomser dan de paus

in een interview aan EO, waar ze een tijd leuke en mooie programma's voor heeft mogen maken. Lees het hele artikel hier.